Avrupa Avrupa 29.Bölüm izle



Gülbahar Koparan, Sayın Egemen Bağış için evi ve yemekleri hazır etmeye çalışmaktadır. Ama bu iş hiç de kolay değildir. Çünkü Gülbahar, bir yandan Avrupa’da simit zincirleri kurup köşeyi dönme telaşındaki Tekin’in, tek derdi yılbaşı partisine katılmak olan kızı Gül’ün, zihinsel olarak Avrupa Birliği’ne Türkiye’den önce girmiş bulunan yeni komşusu Nermin Hanım’ın ve her çocuk için 700 Avro yardım yapılacağını duyunca Avrupa Birliği’ne gireceğimiz gece çocuk yapma sevdasına düşen kapıcı Mali’nin yol açtığı kargaşayı aşmak zorundadır.
Avrupa Avrupa Son Bölüm
Saat gece yarısını vurduğunda Koparan Ailesi ve Avrupa Apartmanı sakinlerini eğlenceli bir kaos beklemektedir. Türkiye, Avrupa Birliğine girmiştir girmesine ama Avrupa Apartmanı sakinleri el birliğiyle AB’nin dışında kalmayı başarmışlardır.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 29 Nisan 2012 izle


SURVIVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER YARIŞMASININ 29 NISAN 2012 PAZAR TARIHLI 19.BÖLÜMÜNÜ HD IZLEYIN.

Survivor yarışması heyecan dolu devam ediyor. Yarışmayı sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

Farklı Desenler 74.Bölüm izle


CANAN GERÇEKLERLE YÜZLEMIŞTIR ANCAK HER ŞEY IÇIN ÇOK GEÇTIR. KAYBEDECEK BIR ŞEYININ KALMADIĞINI ANLAYAN CANAN, GALIP, TIMUR VE PINAR’DAN INTIKAM ALABILMEK IÇIN KEMAL’LE IŞBIRLIĞI YAPMAYA KARAR VERIR.

Ancak Kemal’in bambaşka planları vardır. Bebeklerinin ölmediğini öğrenen Emir, yurt dışına gitmeye hazırlanan Yasemin’e öfkelidir. Yasemin ise babası ve Duygu arasındaki ilişkiyi öğrenmenin şokunu yaşar. Diğer yanda Emine ve Yasin, aileyi tekrar bir araya getirmeye gayret eder fakat gelişen olaylar Feride’yi zor durumda bırakır.
Farklı Desenler Son Bölüm izle
Farklı desenler dizisi 29 nisan pazar akşamı 74.bölümüyle ekranlarda.

Arka Sıradakiler 186.Bölüm izle


MERAL’IN TUZAĞINA DÜŞEN OKTAY, ALI VE GAMZE ARASINDA BIR SEÇIM YAPMAK ZORUNDA KALIR. SONUNDA KENDISI ALI VE MERAL’I SAŞIRTAN TEKLIFI YAPAR. AĞABEYI HAKAN ILE CIDDI BIR TARTIŞMA YAŞAYAN MELIS SOLUĞU TIMUR’UN YANINDA ALIR. SIĞINACAK BAŞKA YERI YOKTUR. HAKSIZ YERE HAPISE DÜŞEN BUSE’NIN TEK TESELLISI SEDAT’DIR. SEDAT GENÇ KIZA UMUT IŞIĞI OLUR.

Gamze’nin iyiye giden durumu ve İbo ile Sibel’in bir kaç gün sonra gerçekleşecek düğünü tayfa için bir mutluluk kaynağıdır.Gamze’nin tekerlekli sandalyeye bağlı ve kısıtlı dünyasında yeni bir dostu vardır! Gülüm!!! Gülüm şimdi , Çığlık’ın istediği gibi Gamze’nin ve diğerlerinin güvenini tam anlamıyla kazanmayı başarmıştır. Sibel’in düğünü için hazırlıklar heyecanla devam etmektedir. Ancak herkesin bir arada bulunacağı bu özel gece için hazırlanan sadece tayfa değildir.
Arka Sıradakiler Son Bölüm izle

Babam İçin 20.Bölüm izle


Orhan’ın hastalığını öğrenen aile şok içindedir, herkes Nimet’in kendini kaybetmesinden endişelinirken en dirayetli Nimet çıkar ve herkese teselli verir. Nimet çocuklarını karşısına alıp bu hastalığı hepbirlikte yenmeleri gerektiğini kendi güzel anlatımı ile ifade eder.

En önemli konu para nereden bulunacaktır? Nimet, bu konuda Nurten’den medet umar ama para hiç akla gelmeyecek birinden gelir. Osman ile Ali’nin buluşmasına yalnız kalmaktan korkan Neslihan da katılır. Ali’nin ilginçlikleri geceye damgasını vurur.
Babam İçin izle
Kadir, yaptığı sürprizlerle Özlem’in aklını çelmeye çalışmaktadır. Ali ile Dila’nın yemeğe çıkacaklarını öğrenen Alpay kıskançlığından Ali’ye sarar. Alaz’dan babasının hastalığını öğrenen Coşkun yıkılır ve babasına koşar. Orhan ve Nimet, Öykü’nün evlerine geri dönmesini ister. Ancak Öykü Eliaçık ailesine tekrar katılabilecek mi? Alpay ve Tülin’in nikah günü gelip çatmıştır ancak Tülin ve tüm davetlileri şok edecek bir nikah günü olacaktır.
Babam İçin Son Bölüm izle
Babam için dizisi 29 nisan pazar akşamı 20.bölümüyle sizlerle.

Behzat Ç 62.Bölüm izle


Kentsel Bölüşüm: Kesik Parmak cinayetinde beklenmedik gelişmeler olur. Behzat Ç. ve ekibi Çiçek’in cesedine ulaşır. Çiçek’in katil zanlısı kimsenin beklemediği biri çıkar.

Diğer yandan, bir inşaat alanın yakınında bir müteahhidin cesedi bulunur. Şüpheliler, müteahhidin inşaatlarının olduğu bir gecekondu mahallesinin sakinleridir. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti araştırırken olayın göründüğü kadar basit olmadığını görürler.
Behzat Ç Son Bölüm
Bir ankara polisiyesi behzat ç 29 nisan akşamı 62.bölümüyle heyecan dolu.

Al Yazmalım 32.Bölüm izle



Ertesi gün tutuklanarak cezaevine gönderilen İlyas’ın ardından tüm çevresi Helin’i şikayetinden vazgeçirmek için çabalamaya başlar. Bir yandan durum Asiye’den gizlenmeye çalışılmaktadır. İlyas’ın kaderi artık hafıza kaybı foyası meydana çıkmış olan Helin’in iki dudağı arasındadır.
Al Yazmalım Son Bölüm
Al yazmalım 29 nisan pazar günü 32.bölümüyle sitemizde yerini alacaktır.

Umutsuz Ev Kadınları 30.Bölüm izle



NERMIN NIHAYET KADIR’IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR ANCAK, ONU BAŞKA VE YENI BIR TEHLIKE DAHA BEKLIYOR. NERMIN NIHAYET KADIR’IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR ANCAK, ONU BEKLEYEN BIR BAŞKA TEHLIKE DAHA VARDIR. KEREM’LE ILGILI GERÇEKLERI ÖĞRENEN YAKIN KOMŞUSUSUN TEHDIDI ONU AFALLATACAK, ÖNEMLI BIR KARAR VERMESINI SAĞLAYACAKTIR.

Zeliş bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Kudret erken tahliye olup eve döner. İkisi de çok üzgün, mutsuzdur. Ancak hayatlarını değiştirecek sürpriz yaşanır.
Umutsuz Ev Kadınları izle
Yasemin babasını bulmanın mutluluğunu yaşarken, bir kıskançlık krizinin de ortasında kalır. Kocasını kıskanan Elvan, henüz Yasemin’in kim olduğundan habersizdir. Elif hastalanan çocuklarını doktora götürmek için izin alamayınca çileden çıkar. Annelik ve iş kadınlığını bir arada sürdürmeye kararlıyken, ani bir gelişmeyle bu hevesinden vazgeçmek zorunda kalır.
Umutsuz Ev Kadınları Son Bölüm izle
Umutsuz ev kadınları 29 nisan pazar akşamı 30.bölümüyle sizlerle.

Sakarya Fırat 107.Bölüm izle



Sakarya Fırat’ta heyecan fırtınası devam ediyor. Osman ve Poyraz Timi dağda kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerliyor. Hedefteki Necla ve Miro ise kamptan ayrılmak ve Kerküklü’nün istihbarat aldığı mevkiden geçmek için hazırlıklar yapıyor.
Seyfi’nin ihanetini öğrenen Bakır ise Seyfi’nin hesabını kesiyor. Ama Necla’ya ulaşmak için çok geç kalmış olabilir.
Osman, Mahmut’un intikamı için hiçbir engel tanımıyor. Dualarla çıkılan yolda Osman ve Poyraz Timi, dağda soluk soluğa bir mücadeleye girişiyor.
Sakarya Fırat Son Bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl 57.Bölüm izle



Efsun, Şehzade Mustafa’nın kollarında ölür. Efsun, son sözlerinde Hürrem’in emriyle Şehzade’yi zehirlediğini itiraf eder. Bunu duyan Şehzade ve Mahidevran olan biteni Sultan Süleyman’a aktarmaktan çekinmez.
Muhteşem Yüzyıl 57.Bölüm izle
Sultan Süleyman, Hürrem hakkında söylenenlere inanmak istemez. Ama Hürrem’in işlediği kabahatin cezası büyüktür. Hürrem, Sultan Süleyman uğruna zehiri içecek mi?
Muhteşem Yüzyıl izle
Valide Sultan, kızının İbrahim’e dair şüphelerinden haberdar olur. Hatice’nin acı çekmesine engel olmak için bizzat devreye girer. Bu durumdan haberi olmayan Nigar hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
Daye, Efsun’un ölümüne neden olan Ebe kadını saraydan kovar. Gülşah zor durumda kalan Ebe’ye reddemeyeceği bir teklifte bulunur. Daye korkunç bir planın kurbanı olur.
Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm izle
Muhteşem yüzyıl 25 nisan akşamı 57.bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünü sitemiz üzerinden sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Kuzey Güney 32.Bölüm izle



Uzun bir süreden sonra Kuzey’in hayatında her şey yolunda giderken Kuzey, Ferhat’ın karanlık yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kalıyor. Kuzey’le Zeynep’in ilişkisinin daha da ilerlediğine şahit olan Cemre, ne olursa olsun Kuzey’den vazgeçmeyecektir.
Kuzey Güney 32.Bölüm izle
Cemre’nin varlığını Kuzey’le ilişkisinin her anında hissetmeye başlayan Zeynep ise, artık Cemre’den iyice huzursuz olmaya başlar. İki arkadaşın araları bozulur.
Basına verdikleri röportajın “sinderella man” başlığıyla yayınlanmasının ardından, Güney’i sakinleştirmek Banu’ya düşer. Bu arada Güney, Sinaner köşkünde çıkan yangınla ilgili yeni bilgilere ulaşır ve “Burak Çatalcalı” ismiyle ilk kez karşılaşır. Güney eksik parçaları tamamladıkça, Sinaner ailesinin sırrına daha çok yaklaşacaktır.
Kuzey Güney izle
Öte yandan Simay da Ferhat’ın hiç bilmediği hayatına dair izlerin peşine düşer. Simay merakına yenildikçe, tehlikenin de üstüne gittiğini fark etmez.
Şekip Uncu’nun şirketiyle çalışmayı kabul eden Kuzey’in tek şartı, makaradan bağımsız olarak, kendi ürününü ortaya çıkarmak olur. Kuzey, bu hamlesiyle Güney’e rakip olacağının farkındadır. Diğer taraftan, Kuzey’le Zeynep ilişkisi doludizgin devam eder. Aşk acısını artık sessizce yaşayan Cemre, Barış’ın ilgi alanına da girmeye başlar.
Kuzey Güney Son Bölüm izle
Uzun bir süreden sonra Kuzey’in hayatında her şey yolunda giderken Kuzey, Ferhat’ın karanlık yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kalır.
Kuzey güney dizisi 25 nisan 2012 akşamı 32.bölümüyle sevenleriyle buluşuyor

Türkün Uzayla İmtihanı 6.Bölüm izle



Çılgın Türkler’in uzay macerası tüm hızıyla devam ediyor. Prenses Alev’i de kurtardıktan sonra uzay gemisine dönüp dünyaya doğru yola çıkmak üzereyken Muhteşem Ziya’nın gemilerine yakalanan kahramanlarımız, Ziya tarafından zindana atılır. Ziya, Ablanlar halkı önünde onları idama mahkum eder.
Türkün Uzayla İmtihanı 6.Bölüm izle
Kahraman Türk astranotları, zindandan kaçmak için çeşitli numaralar çevirirlerken; Alev de Ziya’ya onları affetmesi için yalvarmaktadır. Ziya’nın, dünyadan gelen bu davetsiz misafirleri affedebilmesi için tek bir şart vardır; o da Alev’in kendisiyle evlenmesidir.
Türkün Uzayla İmtihanı izle
Alev, gerçek aşkı olan kaptan Fatih’in hayatını kurtarabilmek için, nefret ettiği adam olan Muhteşem Ziya ile evlenmek zorunda kalacaktır.
Türkün Uzayla İmtihanı Son Bölüm izle
Türkün uzayla imtihanı dizisi güldürmeye 25 nisan çarşamba akşamı devam ediyor. Dizinin 6.bölümünü sakın kaçırmayın.

Çocuklar Duymasın 96.Bölüm izle



Hovardalığı yüzünden başta babası olmak üzere herkesten eleştiri alan ve bunun üzerine değişmeye, olgunlaşmaya karar veren Havuç, önce imaj değişikliğine gider… Havuç’un değişen imajı görenleri şaşkına çevirirken, Haluk’un bu duruma tepkisi nasıl olacaktır?
Çocuklar Duymasın izle
Bebek bekleyen Duygu ve Berke’yi anne baba olma endişesi sarmıştır. Duygu nasıl bir anne olacağını, Berke ise nasıl bir baba olacağını sorgulamaya başlayınca, ikilinin imdadına Haluk ve Meltem yetişir.
Çocuklar Duymasın Son Bölüm izle
Çocuklar duymasın komedi dolu 96.bölümüyle 25 nisan çarşamba akşamı sizlerle olacak.

Kurt Kanunu 12.Bölüm izle



İttihat ve Terakki Cemiyetine mensup olan bir grup, Kurtuluş Savaşı sonrasında gerçekleştirilmeye çalışılan yeni oluşumda kendilerini bir tarafa itilmiş ve dışlanmış hissetmiş, bu duygusal güdüyle Cumhuriyet tarihinin belki de en şaibeli olayı olan İzmir suikastına sebebiyet vermişlerdir.
Kurt Kanunu 12.Bölüm izle
Bu olaydan habersiz olan ve kendini suikastın içinde bulan bir isim vardır: Kara Kemal… Kendini İzmir suikastının içinde bulan, İstanbul’un sahibiyken sığınacak mekân bulamaz hale gelen ve güvenebileceği bütün kapıların yüzüne kapandığı Kara Kemal’in yaşadıklarını anlatan Kurt Kanunu’nun konusu kısaca şöyle:
Kurt Kanunu izle
Zamparalığı ile meşhur olan Abdülkerim, suikast ekibinin de içinde bulunduğu Gülcemal vapurundan son anda inen kadının Laz İsmail’in kapatması Ballı Naciye olduğunu fark eder etmez Naciye’nin evinin yolunu tutar. Abdülkerim, Naciye ile gününü gün ederken, Baytar Rasim, Abdülkerim’i aramaktadır. Baytar Rasim, suikast ekibinden Ziya Hurşit’in hükümetle bağlantı kurduğunu duymuş, durumun hemen Kara Kemal’e iletilmesi gerektiğini düşünmüştür. Ama işin garip tarafı, Kara Kemal’in hiçbir şeyden haberi yoktur.
Kurt Kanunu Son Bölüm izle

Dinle Sevgili 143.Bölüm izle


DINLE SEVGILI 25 NISAN ÇARŞAMBA AKŞAMI 143.BÖLÜMÜYLE EKRANLARDA.

NERMIN, TANER’IN ŞAFAK’TAN ÇOCUK BEKLEDIĞI GERÇEĞINI KABULLENEMEZ.

Sevgilisini annesi ve ablasıyla tanıştırdığı günde Hamdi’yi nasıl bir sürpriz beklemektedir?
Kazım, Ceren’in çekmecesinde duran Zerrin’e ait görüntüleri çalabilmek için gizlice radyoya girer ancak radyoda onu bekleyen sürpriz nedir?
Dinle Sevgili izle
Dinle sevgili yeni sezonunda sitemiz üzerinden full hd kalitesinde sizlerle olmaya devam ediyor.

Pis Yedili 26.Bölüm izle



Okulda düzenlenen meslek tanıtım seminerlerine Pis Yedili adına katılan Sihirbaz Necmi, Esma Sultan’ı şoka uğratır. Bayrampaşalı’yı unutabilmesi için arkadaşları Elçin’i biriyle tanıştırır.
Pis Yedili 26.Bölüm izle
Ferit ise, Cimbom’a ne olduğunu anlamak için uğraşıp durmaktadır fakat Cimbom her seferinde onu tersler. Baharın gelmesiyle dersleri okul bahçesinde işleyebilmek için bir yöntem bulan Orço, tüm sınıfın başına iş açar.
Pis Yedili Son Bölüm izle
Pis yedili dizisi 24 nisan akşamı komedi dolu 26.bölümüyle sizlerle olacak.

Pis Yedili 26.Bölüm izle 24 Nisan 2012


Pis yedili dizisinin 26.bölüm izle 24 nisan 2012 salı tarihli yayını. Pis Yedili 25.Bölüm izle,pis yedili son bölümü izle,pis yedili yeni bölümü seyret 




Uçurum 10.Bölüm izle 24 Nisan 2012


Uçurum dizisinin 10.bölüm 24 nisan 2012 salı tarihli yayını Uçurum 10.Bölüm izle uçurum son bölümü bedava izle,uçurum yeni bölümü indirmeden izle,uçurum dizisi canlı seyret Uçurum Son Bölüm izle 




Seksenler 14.Bölüm izle 24 Nisan 2012


Seksenler dizisinin 14.bölüm 23 nisan 2012 salı tarihli yayınını hd izleyin Seksenler 14.Bölüm izle seksenler son bölümü bedava izle seksenler yeni bölümü indirmeden izle seksenler dizisi ücretsiz seyret Seksenler son bölüm izle 



Oktay Usta ile Yeşil Elma izle


Oktay Usta ile Yeşil Elma izle,Yeşil Elma izle,Oktay Usta izle,OYeşil Elma son bölüm izle,OYeşil Elma yeni bölüm izle,Oktay Usta full izle,Oktay Usta son bölüm izle,Oktay Usta yeni bölüm izle 




Beni Affet 137.Bölüm 23 Nisan 2012 izle


Beni Affet yeni bölüö izle Beni Affet son bölüm izleBeni Affet dizisinin 137.bölüm hd yayını 24 Nisan 2012 çarşamba günü dizi izleme.Beni Affet 137.Bölüm izle Beni Affet son bölüm izle Beni Affet dizisi hd seyretBeni Affet 137.Bölüm izle 24 Nisan 2012,Beni Affet 137.Bölüm izle ,Beni Affet .son Bölüm izle,Beni Affet yeni Bölüm izle,Beni Affet 137.Bölüm tek parça izle 




Canımın içi 2.Bölüm izle


Canımın içi, Canımın içi izle, Canımın içi dizi izle, Canımın içi dizisi izle, Canımın içi 2.bölüm izle, Canımın içi 2.bölüm, Canımın içi son bölüm izle, Canımın içi son bölüm full izle, Canımın içi full izle, Canımın içi 24 nisan izle, Canımın içi 24.04.2012 izle


Öyle Bir Geçer Zamanki 71.Bölüm 720p HD İzle


Öyle bir geçer zamanki dizisinin 71.bölüm 24 nisan 2012 salı tarihli yayını. Öyle Bir Geçer Zamanki 71.Bölüm izle Öyle Bir Geçer Zamanki son bölüm izle, öyle bir geçer zamanki yeni bölümü donmadan izle,öyle bir geçer zamanki dizisi 720p HD İzle